De producten van

Bäckerei Bölte

Bakker/Banketbakker, Meerbusch
Wilhelm Bölte
Wilhelm Bölte heeft Bäckerei Bölte opgestart in 1953. Het bedrijf is gevestigd te Meerbusch, in Nordrhein-Westfalen.

Het project

Bölte, das ist Kompetenz in Brot seit 1953.
Wir mahlen das Getreide für unsere Vollkornspezilitäten selber. Wir verwenden keine Fertigmischungen, sondern arbeiten nach altüberlieferten Rezepten. Wir backen auf natursteinplatten. Wir verarbeiten für alle Backwaren Natursalz und kein Jodsalz. Durch lange Teigführungen sind unsere Brote besonders aromatisches und haben eine exellente Frischhaltung.

Adres
Hauptstr. 39 a
40668 Meerbusch
1953
Jaar van oprichting
6
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Bäckerei Bölte

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Speciaal meel

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.