De producten van

Bakkerij Dijkzeul

Bakker/Banketbakker, Vijfhuizen
Willemijn Dijkzeul-jutte
Willemijn Dijkzeul-jutte heeft Bakkerij Dijkzeul opgestart in 1990. Het bedrijf is gevestigd te Vijfhuizen, in Noord-Holland.

Het project

Wij zijn een ambachtelijke brood- en banketbakkerij en maken zoveel mogelijk nog echt zelf in onze moderne bakkerij in het dorp Vijfhuizen. Vijfhuizen ligt tussen Haarlem, Hoofddorp, Heemstede en Amsterdam in.
Met ons team proberen we het allerlekkerste brood, bolletjes, croissantjes, koekjes, chocolade, gebakjes en taart te maken. We vinden het ook heel tof dat zoveel mensen ons weten te vinden!

Adres
Kromme Spieringweg 535
2141 AK Vijfhuizen
1990
Jaar van oprichting
11
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Bakkerij Dijkzeul

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biomeel, vooraf bereid meelmengsel, conventioneel meel

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU

Ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Bakkersgist, bereiding van het voordeeg, natuurlijke zuurdesem

Oven

Gasoven

Opmerking

We maken verschillende soorten brood van bloem en meel uit Frankrijk. Dossche Mills levert deze meel en bloem en spuiten dit vervolgens in onze silo's, die boven de bakkerij hangen. Voor ons biologisch brood gebruiken we meel van Voogd Meelhandel. Voor ons desembrood hebben we onze eigen desemcultuur, welke we elke woensdag weer opstarten voor desembrood op vrijdag en zaterdag.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.