Wij zijn een ambachtelijke brood- en banketbakkerij en maken zoveel mogelijk nog echt zelf in onze moderne bakkerij in het dorp Vijfhuizen. Vijfhuizen ligt tussen Haarlem, Hoofddorp, Heemstede en Amsterdam in.
Met ons team proberen we het allerlekkerste brood, bolletjes, croissantjes, koekjes, chocolade, gebakjes en taart te maken. We vinden het ook heel tof dat zoveel mensen ons weten te vinden!
Afkomstig van een leverancier binnen de EU
Biomeel, vooraf bereid meelmengsel, conventioneel meel
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU
Ambachtelijke ingrediënten
Bakkersgist, bereiding van het voordeeg, natuurlijke zuurdesem
Gasoven
We maken verschillende soorten brood van bloem en meel uit Frankrijk. Dossche Mills levert deze meel en bloem en spuiten dit vervolgens in onze silo's, die boven de bakkerij hangen. Voor ons biologisch brood gebruiken we meel van Voogd Meelhandel. Voor ons desembrood hebben we onze eigen desemcultuur, welke we elke woensdag weer opstarten voor desembrood op vrijdag en zaterdag.