De producten van

Terra Mia

Inmaker, Düsseldorf
Francesco Catacchio
Francesco Catacchio heeft Terra Mia opgestart in 2021. Het bedrijf is gevestigd te Düsseldorf, in Nordrhein-Westfalen.

Het project

Wir sind eine Käse- und Feinkostmanufaktur und produzieren in Düsseldorf nach herkömmlichem Rezept Mozzarella, Burrata und Scamorza, sowie diverse Pastasaucen und andere Köstlichkeiten.

Adres
Lindenstraße 90
40233 Düsseldorf
2021
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Terra Mia

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Milch

Afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

LAB

Afkomstig van een lokale landbouwer

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Zitronensäure

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.