De producten van

Brasserie GRAIN D'ORGE

Brouwer, Hombourg
Benoit Johnen
Benoit Johnen heeft Brasserie GRAIN D'ORGE opgestart in 2002. Het bedrijf is gevestigd te Hombourg, in Région Wallonne.

Het project

Notre brasserie a été lancée en 2002 par la création de la Brice et la Joup. La Canaille, la "The Pom", la Grelotte, les "Immortelle", les "Aubel" ainsi que la Sequoia sont venues compléter notre gamme. Nous produisons aussi un Whisky Single Cast et une liqueur artisanale.
De nombreux projets nous animent : la création de bières à façon, de bières à étiquettes, d'exclusives ... en sont quelques exemples.
Nous sommes une petite entreprise familiale à rayonnement local.

Adres
Rue Laschet, 3
4852 Hombourg
2002
Jaar van oprichting
7
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Brasserie GRAIN D'ORGE

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Orge, houblon, levure, eau

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Secundaire ingrediënten

Epices, sucre

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.