Bergerhof is de boerderij van Ruud en Katrien Lommen. Op de boerderij houden Ruud en Katrien melkkoeien, vleeskoeien en vleesvarkens.
Ruud is de derde generatie Lommen die op de boerderij werkt. De opa van Ruud, Knopse Sjaak (d'n Berger) begon al in 1926 met werken op de boerderij. Samen met Mia heeft hij de boerderij overgenomen van de toenmalige eigenaars. They en Tinu hebben vanaf de jaren 70 de boerderij gevormd zoals deze nu is.
Katrien is geboren Goudse, dus met de kaas opgegroeid. Ruud zorgt voor de koeien en de varkens. Katrien maakt van de melk van de koeien echte boerenkaas en zuivel volgens het aloude, traditionele recept. En met de toevoeging van specerijen en kruiden worden het Limburgse borrelkaasjes. Het beste uit twee werelden!
50 dieren
Holstein/MRIJ en Pietrain
De dieren worden op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop
Voer op basis van gras of andere voedergewassen, voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken), gebruik van vitaminen en voedingssupplementen
Afkomstig van een leverancier binnen de EU, op mijn boerderij geproduceerd
Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)
Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn
Homeopathische behandeling, behandeling op basis van antibiotica, vaccinatie van de dieren
Verwerking in mijn werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: kruiden, stremsel, zuursel
Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU
Ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie