De producten van

Le Porc des Aspres

Varkenshouder, Thuir
Romain Lengagne
Romain Lengagne heeft Le Porc des Aspres opgestart in 2022. Het bedrijf is gevestigd te Thuir, in Languedoc-Roussillon.

Het project

Après avoir fait des études agricoles, j'ai travaillé 10 ans en boucherie, charcuterie afin d'acquérir l'expérience nécessaire à la transformation de mes cochons.
En 2022, j'ai sauté le pas et me suis installé sur la commune de Fourques. J'élève mes porcs dans un bois de 3 ha avec un aliment sans OGM. Je transforme mes animaux dans mon laboratoire au Boulou en essayant de respecter au mieux les recettes traditionnelles catalanes. Vous trouverez à la vente les boles de picolats, boudin et saucisse catalane, fouet...
Au plaisir de vous rencontrer prochainement lors des distributions.

Adres
1 rue des Platanes
66300 Thuir
2022
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Le Porc des Aspres

Dieren

60 dieren

Large white/duroc

Teeltmethoden

De dieren worden niet op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop

Voer

Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken), voer op basis van gras of andere voedergewassen

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn

Behandeling op basis van antibiotica

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in mijn werkplaats

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.