Even voorstellen....!
In mijn keuken ontstaan vaak spontaan leuke
projecten. Zo ook het fermenteren van groenten.
Na het maken van mijn eerste pot Kimchi was ik gelijk
om, wat een smaakexplosie, heerlijk!
Als zelfstandig kok kan ik in mijn keuken, tijdens mijn vrije uurtjes ,lekker ontspannen bij het maken van een potje zuurkool of Kimchi. Ik heb een aantal
workshops gevolgd voor nog meer inspiratie en uitleg over het fermenteren van groenten.
Ik werk enkel met ecologische groenten uit de moestuin en gebruik geen additieven.
Om veilig te kunnen fermenteren is zout* nodig, dit
legt namelijk alle ongewenste microben plat. ik gebruik Himalaya zout of Keltisch zeezout.
Fermenteren is duurzaam omdat gefermenteerde groenten lang houdbaar zijn.
Laat u verrassen door de gezonde, heerlijke fris zure en
knapperige smaak van gefermenteerde groenten.
Groeten,
Sammy.
*1,5% van het gewicht.
Heeft een eigen werkplaats
Groente
Afkomstig van een lokale landbouwer, productie op eigen bedrijf
Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten
Zout
Afkomstig van een leverancier binnen de EU
Biologische producten, ambachtelijke producten
Zout
Afkomstig van een leverancier binnen de EU
Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten
Gefermenteerde groente.