De producten van

Sammy's Cuisine

Inmaker, Bunde
Sammy Streckert
Sammy Streckert heeft Sammy's Cuisine opgestart in 2022. Het bedrijf is gevestigd te Bunde, in Limburg.

Het project

Even voorstellen....!
In mijn keuken ontstaan vaak spontaan leuke
projecten. Zo ook het fermenteren van groenten.
Na het maken van mijn eerste pot Kimchi was ik gelijk
om, wat een smaakexplosie, heerlijk!
Als zelfstandig kok kan ik in mijn keuken, tijdens mijn vrije uurtjes ,lekker ontspannen bij het maken van een potje zuurkool of Kimchi. Ik heb een aantal
workshops gevolgd voor nog meer inspiratie en uitleg over het fermenteren van groenten.
Ik werk enkel met ecologische groenten uit de moestuin en gebruik geen additieven.
Om veilig te kunnen fermenteren is zout* nodig, dit
legt namelijk alle ongewenste microben plat. ik gebruik Himalaya zout of Keltisch zeezout.
Fermenteren is duurzaam omdat gefermenteerde groenten lang houdbaar zijn.

Laat u verrassen door de gezonde, heerlijke fris zure en
knapperige smaak van gefermenteerde groenten.

Groeten,
Sammy.

*1,5% van het gewicht.

Adres
Wilgenlaan 20
6241 BJ Bunde
2022
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Sammy's Cuisine

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Groente

Afkomstig van een lokale landbouwer, productie op eigen bedrijf

Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Zout

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten, ambachtelijke producten

Andere ingrediënten

Zout

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Opmerking

Gefermenteerde groente.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.