Hallo allemaal!
Ik ben Siegfried Palmtak, een kok met meer dan 10 jaar ervaring in verschillende keukens, variërend van chique restaurants tot gezellige eetgelegenheden. Mijn culinaire avontuur heeft me een schat aan kennis opgeleverd, terwijl ik momenteel ook een opleiding volg als meubelmaker, een andere passie van mij.
Mijn liefde voor koken komt voort uit mijn vermogen om verschillende smaken samen te brengen en anderen te zien genieten van mijn gerechten. De laatste tijd heb ik me vooral gericht op de vegetarische keuken, waarbij ik mijn creativiteit en kookvaardigheden inzet om smaakvolle en gezonde gerechten te bereiden.
Hoewel ik een geboren en getogen Amsterdammer ben, heb ik sinds 2020 mijn thuis gevonden in Heerlen, waar ik de bruisende energie van de stad enorm waardeer. Ik zie talloze mogelijkheden en kansen voor zowel de stad als haar inwoners en ondernemers. Heerlen voelt voor mij als een bruisende plek vol potentieel.
Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van het Boeren & Buren-netwerk. Mijn passie voor heerlijk eten, kunstzinnige creativiteit en liefde voor gemeenschap sluiten naadloos aan bij de waarden en missie van Boeren & Buren. Ik kijk ernaar uit om mijn producten met jou en de andere Buren te delen en samen te bouwen aan een smaakvolle en levendige gemeenschap.
Met Studio Palmtak heb ik de 3de editie van KOK & KUNST#3 verzorgd van een drie gangen menu, waar deze curry de hoofdrol speelde.
Ik kijk nu al uit naar editie #5 in het najaar 2024.
Met vriendelijke groeten,
Siegfried Palmtak
Heeft een eigen werkplaats
Rode pepper
Afkomstig van een leverancier binnen de EU
Ambachtelijke producten
Kokos
Afkomstig van een leverancier buiten de EU
Biologische producten
Rijst
Afkomstig van een leverancier buiten de EU
Ambachtelijke producten