Méli-mélo d'escargots est une ferme hélicicole née en 2021. Nous sommes labellisés Agriculture biologique.
Nous avons à coeur de proposer des escargots élevés et cuisinés en Périgord.
Nous avons une petite surface maraichage pour tendre vers une autonomie dans la transformation de nos produits.
Nous pouvons ainsi proposer différents produits de l'escargot brut aux escargots cuisinés (comme les traditionnels beurrés en coquilles).
290000 dieren
Helix aspersa
De dieren worden niet op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop
Voer op basis van gras of andere voedergewassen, voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken)
Afkomstig van een Nederlandse leverancier
Garantie ggo-vrij: niet ingevuld
Behandelingsfrequentie: niet ingevuld
Behandelingsmethode: niet ingevuld
Verwerking in mijn werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: légumes, épices
Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, op mijn boerderij geproduceerde ingrediënten
Biologische ingrediënten