De producten van

SomaKombucha

Producent van fruitsappen en dranken, Mainz
Dennis Kessler
Dennis Kessler heeft SomaKombucha opgestart in 2023. Het bedrijf is gevestigd te Mainz, in Rheinland-Pfalz.

Het project

SomaKombucha produziert lebendigen und rohen Kombucha direkt in Mainz - und das alles in Handarbeit.
Für die Herstellung werden hochwertigste Zutaten, wie biologischer, chinesischer Nebeltee und Bio-Rohrohrzucker verwendet.
Dieser Kombucha reift mindestens 14-17 Tage und wird im Gegensatz zu den meißten Alternativen, die im Supermarkt erhältlich sind, weder pasteurisiert noch verdünnt. Er enthält somit das volle Spektrum an lebendigen Bakterien, Enzymen und Säuren, was für einen vollmundigen und prickelnden Geschmack sorgt. Die Kohlensäure entsteht ganz natürlich im Fermentationsprozess und wird nicht zugesetzt.

Adres
Schlesische Str. 17
55131 Mainz
2023
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van SomaKombucha

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Grüntee

Afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische producten

Secundaire ingrediënten

Rohrzucker

Afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische producten, fairtrade producten

Andere ingrediënten

Ingwer, Brombeeren, Rosmarin

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische producten

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.