De producten van

Naturbackstube Kreis

Bakker/Banketbakker, Dortmund
Stefan Mühlenbäumer
Stefan Mühlenbäumer heeft Naturbackstube Kreis opgestart in 1951. Het bedrijf is gevestigd te Dortmund, in Nordrhein-Westfalen.

Het project

Wir sind eine kleine feine Bio-Bäckerei aus dem Dortmunder Süden. Alle Brote und Brötchen stellen wir nach unsern eigenen Rezepturen her. Unsere Mehle beziehen wir direkt von unseren Landwirten aus Witten und Waltrop. Besonderen Wert legen wir auf eine lange Teigführung und unsere Sauerteige.

Adres
Hagener Straße 357
44229 Dortmund
1951
Jaar van oprichting
10
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Naturbackstube Kreis

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Saaten, Salz, Zucker, Melassenhefe, Milch, Eier, Nüsse, Schokolade, Butter

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), fairtrade producten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakpoeder, bakkersgist, bereiding van het voordeeg

Oven

Gasoven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.